AD

Glazba

Adele ovog ljeta stiže u Europu: Adele dodala još dva datuma; održat će čak 10 koncerata u Münchenu

today12.02.2024

Background
share close

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, Adele najavila je ekskluzivnu europsku rezidenciju. Ako ste ikad poželjeli slušati ovu vokalnu divu uživo, sada je prilika.

Riječ je o ekskluzivnim koncertima koji će se održati 2., 3., 9. i 10., potom i 14., 16., 23. i 24. te za kraj 30. i 31. kolovoza ove godine i to u Munich Messeu, gdje će nastupati na otvorenom i to u areni koja će biti napravljena ekskluzivno za njezine nastupe.

“Usred Europe? U Münchenu? To je pomalo nasumično, ali svejedno fantastično! Odmah nakon Eura? ‘Ajmo Engleska! Uz Olimpijske igre u susjedstvu? Samo naprijed, Simone! Neki od mojih omiljenih izvođača također sviraju”, dodala je Adele u opisu objave gdje je objasnila da joj koncerti u Europi nisu bili u planu jer je bila zadovoljna nastupima u londonskom Hyde Parku i projektom u Vegasu. Ipak, kada je razmislila o ponudi – nije ju mogla odbiti.

Adele nije nastupala u ovom dijelu Europe od 2016. godine pa su je novonastali planovi razveselili. “Ne mogu zamisliti ljepši način da provedem ljeto i završim ovu prekrasnu fazu svog života i karijere koncertima bliže domu tijekom tako uzbudljivog ljeta”, zaključila je u objavi.

Prije nego što je pjevačica otkrila uzbudljivu vijest, obožavatelji su u komentarima pokušali otkriti koje im novosti Adele sprema. Pretpostavke su bile da lansira asortiman šminke ili da će objaviti novi album. Adele je prošli tjedan potvrdila da planira krenuti na još jednu svjetsku turneju nakon izlaska sljedećeg albuma, ali da to neće biti tako skoro.

Ipak, ako mislite da ste najveći superfan Adele, možda se predomislite kada vidite koliko se kreću cijene karata za koncerte. Iako za europsku rezidenciju još nisu službeno potvrđene cijene karata, mnogi nagađaju kako će se kretati između 120 do preko 1000 eura. No, koliko će zaista karte koštati, ostaje nam da vidimo, a ovdje možete pročitati detalje oko karata  

Adele najavila europsku turneju sa serijom koncerata... sve u jednom gradu  nedaleko Hrvatske

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page