Vijesti

Baby Lasagna na konferenciji za medije komentirao vodstvo na kladionicama: Posao još nije gotov

today8.05.2024

Background
share close

Bilo je možda i bolje na probama, prije izlaska sam slušao Poljsku i pokušavao razbistriti misli i biti u trenutku, a u tom trenutku nastupala je Poljska tako da sam pjevao “The tower” prije izlaska na pozornicu – izjavio je Marko Purišić

Na konferenciji za medije nakon prve polufinalne večeri finalisti su odgovarali na pitanja medija. Hrvatskog predstavnika Baby Lasagnu novinari su pitali je li zadovoljan svojim nastupom u polufinalu Eurovizije i o čemu je razmišljao dok je izlazio na pozornicu pred devet tisuća ljudi koliko ih je u utorak navečer bilo u Malmö Areni.

– Bilo je možda i bolje na probama, prije izlaska sam slušao Poljsku i pokušavao razbistriti misli i biti u trenutku, a u tom trenutku nastupala je Poljska tako da sam pjevao “The tower” prije izlaska na pozornicu – izjavio je hrvatskipredstavnik Marko Purišić. Predstavnici medija su mu čestitali na odličnom nastupu i pitali osjeća li pritisak jer slovi za favorita i vodi na eurovizijskim kladionicama.

– Osjećam se isto kao i prije nego što su Nemo stigli na vrh. To su samo brojke, i kako bi Kobe rekao:  ‘Posao nije gotov’. Još nije gotovo – skroman kao i uvijek je bio Baby Lasagna.  Novinari su mu prenijeli i kako je cijela Hrvatska sada u euforiji te kako društvene mreže gore od pohvala i komentara nakon njegovog prolaska u finale, a Baby Lasagna se na konferenciji osvrnuo na svoj nastup na eurovizijskoj pozornici i rekao je kako je bio zadovoljan. 

Nama je nakon polufinala rekao: – Jako sam sretan što smo se svidjeli publici i što smo osigurali prolazak u finale. Nastup na velikoj pozornici i pred prepunom Arenom novo je iskustvo koje ću sigurno pamtiti. Iskreno jedva čekam ponoviti nastup u subotu, u finalu. Hvala svima na podršci! – rekao nam je Marko Purišić

Osim Baby Lasagne finale su večeras izborile i predstavnice Srbije i Slovenije, a u finalu ćemo gledati i  Portugal, Litvu, Finsku, Cipar, Irsku i Luksemburg.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page