Bosna i Hercegovina

MIJATOVIĆ: Katastrofalna je odluka da Lagumdžija bude kandidat za veleposlanika pri UN-u

today24.01.2023

Background
share close

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović oglasio se nakon što je Zlatko Lagumdžija predložen za veleposlanika BiH pri UN od strane bošnjačkog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denisa Bećirovića.

– Lagumdžija nije prijedlog SDP-a. Katastrofalna je odluka da Zlatko Lagumdžija bude kandidat za veleposlanika BiH pri UN-u, i za SDP BiH i za državu BiH – rekao je Mijatović te ističe kako taj prijedlog nije usuglašen sa SDP-om.

Istakao je kako će ova odluka imati dalekosežne posljedice po SDP. Mijatović je najavio drastične poteze ukoliko se ovo realizira u ime SDP-a.

– Ukoliko je netko spreman da pljuje pa da sve poliže slobodno, ja nisam, ne u moje ime – istaknuo je Mijatović./HMS/

Written by: redakcija


Previous post

Vijesti

Vučić: Srbiji prijete teške posljedice ako ne prihvati plan za Kosovo

Plan za Kosovo koji su Washington i Bruxelles stavili pred Beograd postao je de facto pregovarački okvir za ulazak Srbije u Europsku uniju, izjavio je u ponedjeljak srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić i upozorio na niz političkih i ekonomskih posljedica ukoliko plan ne bude prihvaćen. Vučić je večeras, u obraćanju javnosti poslije sastanka u petak s američko-europskom petorkom, istaknuo da mu je na stol stavljen plan koji je prihvatilo i pet […]

today24.01.2023


0%
You cannot copy content of this page