Vijesti

Bradara podržala strateške planove HP Mostar i HT Eronet

today25.04.2024

Background
share close

Predsjednica Federacije Bosne i Hercegovine, Lidija Bradara, danas je u Mostaru izrazila snažnu podršku za inicijative Hrvatske pošte d.o.o. Mostar i HT d.d. Mostar koje su usmjerene na modernizaciju i unapređenje poštanskih i telekomunikacijskih usluga. Sastanci s direktorima ovih vodećih poduzeća, Matom Rupčićem i dr. sc. Goranom Kraljevićem, obuhvatili su detaljne diskusije o strateškim ciljevima i budućim projektima.

Mate Rupčić, direktor HP Mostar, istaknuo je planove za modernizaciju poštanskog sustava koji bi osigurali efikasniju uslugu korisnicima, naglašavajući značaj poštanskog sektora u svakodnevnom životu i gospodarskom razvoju.

Dr. sc. Goran Kraljević iz HT Eronet predstavio je inicijative za ulaganje u infrastrukturu i poslovnice, s ciljem održavanja kvalitete brenda Eronet i pružanja boljih usluga lokalnim zajednicama. Uz njega, prisutan je bio i Draženko Pažin, član uprave zadužen za tehniku i IT, koji je detaljno opisao planove za tekuću godinu koji uključuju brojne nove projekte.

Bradara je pohvalila ove planove, ističući važnost podrške Federacije BiH u očuvanju vodeće pozicije poduzeća s državnim kapitalom u sektoru modernih tehnologija. “Kontinuirana podrška Federacije ključna je za kvalitetan rad i održivi razvoj,” naglasila je Bradara.

-Ovi sastanci jasno pokazuju predanost Federacije BiH strateškom razvoju ključnih sektora i potrebi za stalnim unapređenjem usluga koje su od iznimne važnosti za ekonomski napredak i dobrobit građana Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Ureda predsjednice FBiH./HMS/

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page