Gastro

Burek im je donio imunitet! Spojile su nespojivo i zaradile pljesak žirija Hrvatskog MasterChefa

today7.10.2023

Background
share close

Lara i Ivana donijele su tanjur s burekom i finim umakom od cvjetače i manga, na koji je žiri zapljeskao nakon što je probao.

Stjepan: “Boom u ustima! Kapa do poda.”

„Ne vidim kako bismo jelo koje smo zamislili mogli dovršiti u zadanom vremenu“, rekao je Petar Tudja tijekom kuhanja. Piero i Manuel su također tijekom kuhanja shvatili da neće moći dovršiti jelo koje su osmislili.

„Mislim da smo bili uspješni samim time što nitko nije pao“, komentirala je Asmira nakon kuhanja u paru s Josipom s kojim je bila zavezana pregačom. Antonia i Dominik su kuhali zajedno, a Dominik je zaključio kako su jedno drugome bili i mentori i učenici. „Ona je od mene učila tehnike, a ja od nje okuse“, kazao je Dominik. Gaia koja je kuhala s Meri, istaknula je kako se najviše od svih kuhanja umorila danas.

 

 

„Ovo je reakcija koju svi priželjkuju u MasterChefu“, rekla je Ivana. „To je velika nagrada kad dođeš bez ideje, a onda dobiješ pljesak od sve trojice“, rekla je Lara. Stjepan je toliko nahvalio jelo da je rekao svima da mu je žao što ga ostali kandidati ne mogu probati.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page