Busovača

Busovača će 12. i 13. lipnja biti domaćin hodočasnicima koji dolaze proslaviti sv. Antu Padovanskog, nebeskog zaštitnika župe Busovača.

today11.06.2024

Background
share close

Sv. Anto Padovanski, poznat po svojoj mudrosti, ljubavi i pomoći potrebnima, poseban je svetac za mnoge vjernike. Njegova čudotvorna moć i život posvećen služenju drugima inspiracija su svima koji traže duhovnu utjehu i zaštitu.

U povodu ovog posebnog događaja, Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Busovača organizirao je besplatno osvježenje, piće i voće za sve hodočasnike koji posjete Busovaču na lokacijama u Polju, Barama te Željezničkoj ulici.

“Dani sv. Ante za nas u Busovači zaista su posebni. Našu župu posjeti više od 15 tisuća vjernika, uključujući veliki broj hodočasnika iz susjednih župa i udaljenijih mjesta koji dolaze moliti svom omiljenom svecu. Sveti Anto simbolizira ljubav i dobrotu, a mi želimo da svaki hodočasnik osjeti toplinu naše zajednice. Stoga je Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Busovača odlučio organizirati prigodnu dobrodošlicu za sve hodočasnike, pružajući im besplatno osvježenje, piće i voće. Dragi hodočasnici, dobrodošli u Busovaču!”, poručuju iz Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Busovača.

Ovu aktivnost podržala su poduzeća Palprom d.o.o., Šakić d.o.o., Tisakomerc d.o.o., LMB INS d.o.o. i XT Computers d.o.o. iz Busovače te voda LEDA.

Neka duh sv. Ante ispuni srca svih hodočasnika i donese im mir i blagoslov!

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page