Sport

Čačić: Nismo zaslužili pobjedu; Karoglan: Trebali smo “ubiti” utakmicu

today22.10.2022

Background
share close

Hajduk i Dinamo odigrali su 1:1 u derbiju 14. kola SuperSport HNL-a na Poljudu. Opći je dojam da je Hajduk bio bolji i da Dinamo može biti zadovoljan bodom, s čime se slaže i trener Zagrepčana.

– Moram biti zadovoljan bodom, ali nisam zadovoljan igrom svoje momčadi. Nismo bili svoji, premalo smo trčali. Hajduk je imao inicijativu u prvom dijelu, iako nije puno napravio. Mi smo se ipak digli u drugom poluvremenu, no da smo pobijedili, ne bi bilo zasluženo. Kad ne krenete od početka dobro, uđete u letargiju. Hajduk je na početku bio agresivniji, ali nije nas kaznio. Imamo težak ritam, slijede Milan, Osijek pa Chelsea, rekao je Čačić.

Trener Hajduka Mislav Karoglan žali za propuštenim prilikama iz prvog poluvremena:

– Prvo poluvrijeme odigrali smo vrhunski. Mislim da smo u njemu trebali “ubiti utakmicu” jer smo imali nekoliko prilika. Dinamo nam ni u drugom dijelu nije stvorio puno prilika. Ljuti me jer nismo trčali dobro u tranziciju. Rekao bih da je naše prvo poluvrijeme bilo bolje od Dinamovog drugog. Išli smo na pobjedu, momci su dali sve od sebe. Prvenstvo nije gotovo, bitno je da se sad skupimo za Goricu. To će biti jako teška utakmica nakon ovog pražnjenja, a i ostali smo bez nekih igrača, Fossati Mikanović morali su izaći zbog ozljede.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page