Sport

Cristiano Ronaldo oglasio se nakon izbacivanja iz momčadi

today21.10.2022

Background
share close

Cristiano Ronaldo oglasio se prvi put nakon što ga je Manchester United izbacio iz prve momčad za subotnji susret 13. kola Premier lige protiv Chelseaja.

Manchester United izbacio Ronalda iz momčadi

Cristiano Ronaldo

Ronaldo je sinoćnji susret 12. kola Premier lige protiv Tottenhama (2:0) ispratio s klupe za pričuvne igrače, a nekoliko minuta prije kraja susreta svojevoljno je otišao u svlačionicu, a zbog toga ga je klub sada kaznio.

Neki britanski mediji objavili su kako je Ronaldo odbio ući u igru te je zbog toga ranije otišao u svlačionicu.

– Kao što sam to radio tijekom cijele karijere, trudim se živjeti i igrati s poštovanjem prema svojim kolegama, protivnicima i svojim trenerima. To se nije promijenilo. Ja se nisam promijenio. Još sam ista osoba i isti profesionalac koji sam bio zadnjih 20 godina igrajući nogomet na vrhunskoj razini i poštovanje je uvijek igralo veoma važnu ulogu u mojim odlukama. Počeo sam veoma mlad, a stariji i iskusniji igrači koji su vodili primjerom su mu uvijek bili veoma važni. Tako sam i ja kasnije pokušao biti primjer mladim igračima koji su bili u momčadima u kojima sam igrao. Nažalost, to nije uvijek moguće i ponekad se zbog vruće glave donesu krive odluke. Sada mislim da trebam nastaviti raditi u Carringtonu, podržavati suigrače i biti spreman za sve u sljedećim utakmicama. Ne postoji opcija da podlegnem pritisku. Nikad nije ni bila. Ovo je Manchester United i moramo ostati ujedinjeni. Uskoro ćemo biti svi zajedno, napisao je Ronaldo.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page