AD

Bosna i Hercegovina

Pomozimo da se Amina vrati svojoj kćerkici Ajši

today23.10.2022

Background
share close

Amina iz Fojnice je mjesecima, zbog bolesti, više od hiljadu kilometara udaljena od svoje bebe Ajše. Kako bi se vratila u njen zagrljaj, ponovo joj je potrebna naša pomoć. Pomoći možete pozivom na broj 17007 kojim donirate 2 KM. Vas molimo za podjelu apela.

Amini Hasanagić život je krajem juna tekuće godine visio o koncu zbog hemoragijsko-nekrotizirajućeg pankreatitisa. Odmah smo pokrenuli apel za ovu mladu ženu, koja je hitno prebačena sanitetskim avionom na liječenje u Tursku. Tamo je boravila duže od tri mjeseca, te imala više operativnih zahvata.

Za njeno dosadašnje liječenje plaćeno je 79.287,45 eura, ali je ostao dug prema klinici u Turskoj od 55.000 eura. Porodica je uspjela prikupiti 20.000 eura, te je potrebno prikupiti preostalih 35.000 eura.

Pomozimo i ovaj put ovoj 29-godišnjoj majci da bude podrška njenoj bebici sada i da njihova priča ima sretan kraj.

Pored poziva na broj 17007, Amini možete pomoći donacijama putem naše web platforme klikom na opciju “Doniraj odmah” ili naših bankovnih računa.
Za korisnike BBI, Union i Asa banke, omogućena je i donacija putem KVIKO aplikacije, uz obavezno naglašavanje svrhe uplate.

 

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page