Glazba

Danijela Martinović 2.12.2022 napokon stiže u Mostar!

today4.11.2022

Background
share close

Nakon dugog niza godina i vrlo uspješne glazbene karijere, Danijela napokon stiže i u Mostar. Na radost brojnih ljubitelja Danijelinog lika i djela, baš u najljepše vrijeme godine, Danijela će održati svoj prvi koncert u Mostaru. 02.12.2022., jedinstvenim koncertom pod nazivom „Otvoreno srce“, sigurni smo iznenaditi će i razveseliti mnoge.
Koncert u predblagdanskom ozračju, ali i povodom trideset godina karijere, prigoda je za sjajnu glazbenu priču koja se ne propušta, Sreća, sloboda, osmijesi i pozitivne vibracije, obilježja su ljubavi između Danijele i njene publike koja traje već tri desetljeća. Svi njeni nastupi su posebne glazbeno scenske priče, dok su odličan provod i atmosfera zagarantirani.

Pamtimo je iz vremena grupe Magazin kojoj se pridružila još davne 1991. i u kojoj je u nekoliko godina imala vrlo zapažene i značajne nastupe. Nakon toga krenula je u samostalnu karijeru, nizala brojne nagrade na festivalima, dobivala priznanja za status pjevačice godine na više od 50 radio postaja diljem regije, a ušla je i u povijest hrvatske diskografije kao najtiražniji izvođač. Velike uspijehe i značajne nagrade ostvarila je i u Sloveniji i Makedoniji gdje je znala imati i po pet uzastopnih rasprodanih koncerata. Imala je i ulogu u TV show-u “Ples sa zvijezdama”, a pojavila se i kao članica žirija u TV show-u “Zvijezde pjevaju” i to nekoliko godina za redom.

Ulaznice za ovaj koncert upravo su puštene u prodaju, a možete ih pronaći na blagajni Kosače i u sustavu kupikartu.ba. Tvrtka Alma Ras i mostarski City hotel partneri su koncerta.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page