Vijesti

Dopredsjedatelj Zastupničkog doma PSBiH Marinko Čavara čestitao Gordanu Jandrokoviću ponovni izbor za predsjednika Hrvatskog sabora

today17.05.2024

Background
share close

Zamjenik predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Marinko Čavara čestitao je Gordanu Jandrokoviću ponovni izbor za predsjednika Hrvatskog sabora. Čestitku prenosimo u cjelosti:

„Poštovani gospodine Jandrokoviću,

S osobitim zadovoljstvom čestitam Vam na ponovnom izboru za predsjednika Hrvatskog sabora.

Vaš treći uzastopni mandat na ovoj važnoj dužnosti svjedoči o povjerenju i podršci koju uživate među zastupnicima, ali i o Vašoj predanosti i sposobnosti da vodite Sabor kroz izazove suvremene politike.

Vaš doprinos razvoju hrvatske demokracije i parlamentarnog sustava neprocjenjiv je, a Vaša dosadašnja postignuća potvrđuju da ste dostojan lider u službi domovine.

Vjerujem da će Vaše vodstvo i iskustvo dodatno ojačati veze između Hrvatskog sabora i Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

Radujem se nastavku i produbljivanju suradnje između naših parlamenata, što će doprinijeti jačanju regionalne stabilnosti i prosperiteta. Uvjeren sam da ćemo zajedno raditi na promicanju zajedničkih interesa i vrijednosti, te unaprjeđenju međusobnih odnosa.

Želim Vam mnogo uspjeha i mudrosti u daljnjem radu, te da nastavite predano raditi za boljitak svih građana Republike Hrvatske.“, navodi se u čestitki zamjenika predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Marinka Čavare. (kraj)

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page