Busovača

Galerija: “Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje” u OŠ “Busovača”, “Kaonik” i SŠ “Busovača”

today13.10.2022

Background
share close

U četvrtak, 13. listopada 2022. godine, u Osnovnoj školi “Busovača, održana je manifestacija “Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje”.

Razrednici i učenici pripremili su bogatu izložbu svojih radova, od ukusnih i dekorativnih slanih i slatkih peciva do tradicionalnih predmeta. Učenici devetih razreda imali su prodajnu izložbu, a prikupljena sredstva iskoristit će kako bi platili maturalnu ekskurziju socijalno ugroženim učenicima.

Kratki prigodni program otvaranja upotpunili su nastupi učenika Osnovne škole “Busovača” koji su recitacijama i pjesmom unijeli radost i izmamili osmijehe na lica okupljenih.

SŠ “Busovača”

Srednja škola “Busovača” obilježila je Dane kruha i zahvalnosti.

“Jutros su u našoj školi obilježeni Dani kruha i dani zahvalnosti za plodove zemlje! Učenici su se zaista potrudili i svoje stolove ukrasili raznim pecivom, voćem, povrćem, starinama…

Tročlani žiri bio je na teškim mukama, jer je ipak morao izdvojiti tri najbolja stola. Tako je 3.mjesto pripalo razredu III.3, drugo mjesto I.1, a pobjednici su učenici III.1, koji će našu školu predstavljati sutra u Biloj, na Županijskoj smotri.

Čestitamo svima! 😊

Zahvaljujemo fra Ivici Matišiću na fotografijama!”, stoji u objavi na Facebook stranici Srednje škole “Busovača”.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page