Hrvatska

Grad Zagreb organizira doček za Baby Lasagnu, otkriveni detalji

today12.05.2024

Background
share close

Grad Zagreb organizira doček Baby Lasagne i njegovog tima u nedjelju 12. svibnja na Trgu bana Josipa Jelačića. Objavili su i detalje.

Grad Zagreb organizira svečani doček za Baby Lasagnu u nedjelju 12. svibnja na Trgu bana Josipa Jelačića.

Baby Lasagna izborio je odlično drugo mjesto u finalu Eurosonga. Bio je prvi po glasovima publike.

“Pozivamo sve građane i ljubitelje glazbe da pozdrave i dočekaju našeg Marka na glavnom gradskom trgu gdje će od 13:00 biti organiziran prigodan program dočeka”, poručili su iz Grada.

Gradonačelnik Tomislav Tomašević rekao je da su se za doček odlučili nakon što su iz tima Baby Lasagne potvrdili da žele doček.

“On je pobjednik po glasanju publike i smatramo da zaslužuje doček”, rekao je. “Iskreno mislim da bi glasanje žirija trebalo ukinuti i ostaviti samo glasanje publike. Jasno je da tu ima puno politike i geopolitike i ključno je na kraju tko je miljenik publike, a to je Baby Lasagna”, rekao je i ocijenio da su mnogi fanovi diljem svijeta razočarani glasanjem žirija.

Okupljene će do dolaska Baby Lasagne zabavljati DJ Mario Kovač te bivši hrvatski predstavnici na Eurosongu Let 3, Tatjana Matejaš Tajči u pratnji Ante Gele i benda te Emilija Kokić. Voditelj programa je Miljenko Cvitković Minja.

S ciljem sigurnog održavanja programa, na Trgu bana Jelačića dežurat će zdravstvene službe, vatrogasci, redarska i zaštitarska služba. Moguće su izmjene u javnom gradskom prijevozu oko centralnog mjesta proslave.

Iz Grada Zagreba zamolili su sve da se pridržavaju uputa nadležnih službi koje će biti na terenu.

Dolazak Baby Lasagne i njegovog tima u Zračnu luku Franjo Tuđman očekuje se u 13:15.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page