AD

Bosna i Hercegovina

Graničnoj policiji BiH uručena donacija EU: 10 vozila u vrijednosti od 1,02 milijuna KM

today7.02.2024

Background
share close

Granična policija Bosne i Hercegovine  je preuzela vozila koje je donirala Europska unija.  Ključeve doniranih vozila ravnatelju Mirku Kuprešakoviću uručio je predstavnik Europske unije Karol Lizerot.

Europska unija je donirala 10 specijaliziranih terenskih vozila: šest pick –up vozila, tri kombija i jedno vozilo za prijevoz pasa, ukupne vrijednosti od 1,02 milijuna konvertibilnih maraka.

Ravnatelj Kuprešaković je iskazao zahvalnost Europskoj uniji i Međunarodnoj organizaciji za migracije (IOM) na kontinuiranoj potpori: „Izražavam izrazitu zahvalnost izaslanstvu Europske unije u BiH i Međunarodnoj organizaciji za migracije (IOM) na doniranim vozilima koja će značajno pomoći policijskim službenicima da unaprijede operativnu učinkovitost i mobilnost na terenu. Hvala vam na dugogodišnjoj i kontinuiranoj suradnji i potpori u jačanju kapaciteta Granične policije BiH, kako u vidu donirane specijalističke opreme, tako i u vidu obuka za pripadnike GPBiH. Nadam se i vjerujem da će se uspješna suradnja, na obostrano zadovoljstvo, nastaviti i u idućem razdoblju.“

Donacija vozila je dio kontinuirane podrške Europske unije Graničnoj policiji BiH u obavljanju svakodnevnih operacija na terenu, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page