Busovača

HDZ BiH Busovača zadovoljan izbornim rezultatom

today11.11.2022

Background
share close

Izborni stožer Općinskog odbora HDZ-a BiH Busovača održao je sjednicu na kojoj je analizirao rezultate Općih izbora održanih 2. listopada 2022. godine.

Izborni stožer uputio je zahvalu članovima, simpatizerima i biračima koji su na Općim izborima svoj glas dali zajedničkoj kandidatkinji HNS-a za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjani Krišto i kandidatima na listama HDZ-a BiH – HNS-a.

Predsjednica Izbornog stožera OO HDZ-a BiH Busovača Mirjana Plavčić uputila je posebnu zahvalu svima koji su dali svoj doprinos radu Općinskog odbora, posebice za vrijeme predizborne kampanje, koja je još jednom pokazala zajedništvo hrvatskog naroda u Busovači.

Nakon analize rezultata Općih izbora, izraženo je zadovoljstvo izbornim rezultatom, te je istaknuto kako je HDZ BiH zadržao povjerenje glasača i poziciju stožerne stranke hrvatskog naroda ne samo u Busovači, već i u Županiji Središnja Bosna, Federaciji BiH i BiH.

Na kraju, predsjednica Plavčić raspustila je Izborni stožer OO HDZ-a BiH Busovača, te istaknula:

„Prema potvrđenim rezultatima Središnjeg izbornog povjerenstva BiH, Busovača ima zastupnike HDZ-a BiH na državnoj, federalnoj i županijskoj razini, što je uspjeh i ponos svih nas. Odgovornost i povjerenje koji su nam birači dali na izborima opravdat ćemo kroz svoj rad i zalaganje za bolji i kvalitetniji život svih stanovnika, a posebice Hrvata u Busovači i našoj Županiji“.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page