Središnja Bosna

HPD Vitez u suradnji s Ekološkom udrugom “Kremenik” s ponosom najavljuje tradicionalni “Pohod: Pješačenjem do zdravlja” u nedjelju, 21. travnja

today17.04.2024

Background
share close

HPD Vitez u suradnji s Ekološkom udrugom “Kremenik” s ponosom najavljuje tradicionalni “Pohod: Pješačenjem do zdravlja”, koji će se održati u nedjelju, 21. travnja 2024. godine. Ovaj nezaobilazni događaj za ljubitelje prirode, djecu, planinarke, planinare i šetače privući će brojne sudionike koji žele istražiti prirodne ljepote okolice Viteza.

Polazak je zakazan s gradskog trga u Vitezu u 9,00 sati, a ruta će voditi kroz slikovite predjele Brizjaka sve do planinarskog doma u Zaselju. Sudionici će imati priliku doživjeti prekrasnu prirodu i istovremeno potaknuti svoje tjelesno zdravlje kroz aktivno pješačenje.

No ovo nije samo pješačenje!

Organizatori su pripremili bogat program aktivnosti za sve uzraste. Domaćini će, kao i svake godine, prirediti sportske igre za djecu, pružajući im priliku za zabavu i druženje na otvorenom.

Naravno, za sve sudionike bit će osiguran planinarski ručak kako bi se nadoknadila energija nakon pješačenja. Osim toga, očekuju vas i neke uzbudljive nagrade koje su pripremljene za najbolje sudionike.

Organizatori pozivaju sve sudionike da prilagode svoju odjeću i opremu vremenskim uvjetima te da se pridržavaju uputa vodiča. Važno je napomenuti da se pješačenje odvija na osobnu odgovornost svakog pojedinca.

Pozivamo sve ljubitelje prirode, djecu, planinarke, planinare i šetače na tradicionalni “pohod” Pješačenjem do zdravlja“.

 

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page