Hrvatska

Na službenoj Thompsonovoj stranici osvanuli stihovi pjesme ‘Ne boj se’, pratitelji upućuju molitve za sina

today9.01.2023

Background
share close

Obitelj cijelu situaciju drži privatnom te ne dijele nikakve informacije, a obožavatelji se mjesecima mole za njegov što brži oporavak.

Glazbenik Marko Perković Thompson (56), koji je s albumom Ora et labora oborio rekorde diskografske prodaje i streaminga, nakon 7 godina, 2020. godine objavio je novi singl i spot za pjesmu ‘Ne boj se’ kojim je tada najavio novi studijski album. 

Prekrasni stihovi pjesme osvanuli su danas na njegovoj službenoj Facebook stranici, a pratitelji su pod objavom pisali pozitivne želje i molitve za njegovog 17-godišnjeg sina Antu Mihaela. 

“Ti ne boj se sine vjetra ni kiše, ni vala što pjeni. Ti ne boj se kćeri kad postanu tiše, oluje u meni. Dok vas ruka nepravde tjera, a sjećanje dušu pjeni. Tebe neka uvijek hrabri vjera i vode koraci njeni. Pogledaj u nebo plavo ruke pružaj ocu svome, pogledaj u zvijezdu sjajnu, nek’ te vodi domu tvome, ostani na rodnoj grudi, ljubi je i hrabar budi, zemlja je mati k njoj se svatko vrati”, neki su od stihova pjesme.

“Ne boj se svi smo uz tebe i tvoju obitelj”, “S vjerom i nadom hrabro naprijed”, “Velika podrška Marku i njegovoj obitelji, neka im dragi Bog da snage, vjere i ufanja u Božje milosrđe”, “Bravo legendo, neka Ante ozdravi svi molimo i volimo sa jednom željom, da ozdravi”, pišu pratitelji pod objavom.   Thompsonov sin Ante početkom je srpnja prošle godine završio u bolnici zbog zatajenja srca, a pozivi na molitve dijele se mjesecima. Otac glazbenik otkazao je tada sve koncerte, a njegov menadžer Denis Pletikosa kazao je tada kako čekaju da se stanje poboljša te da ne mogu ništa više napraviti osim moliti se za poboljšanje.  Obitelj cijelu situaciju drži privatnom te ne dijele nikakve informacije, a obožavatelji se mole za njegov što brži oporavak. 

Izvor: vecernji.ba

Written by: redakcija


Previous post

Vijesti

Danas se obilježava 29. godišnjica zločina u Buhinim Kućama kod Viteza

Svetom misom zadušnicom u ponedjeljak, 9. siječnja 2023. godine, u 11 sati, na groblju Topala, kod Viteza, bit će obilježena 29. godišnjica ratnog zločina Armije BiH u Buhinim Kućama kada je ubijeno je 36 civila i pripadnika HVO-a. Misi će prethoditi polaganje vijenaca i paljenje svijeća kod križa na ulazu u groblje. Protokol: 9,30 sati okupljanje na mjestu zločina- Buhine kuće 10,00 sati polazak kolone sjećanja 10,50 sati Polaganje cvijeća […]

today9.01.2023


0%
You cannot copy content of this page