Hrvatska

Sjećate li se bivšeg bh. glazbenika Senne M: Dobio je nagradu za uspjeh u inženjerstvu

today11.01.2023

Background
share close

Senad Galijašević, poznatiji kao Senna M, dobio je nagradu Emmy za postignuća u inženjerstvu, znanosti i tehnologiji u suradnji sa Stypeom.

Bivši glazbenik iz BiH, koji je bio na sceni 90-ih godina prošlog stoljeća, nagradom se pohvalio na svom profilu na društvenim mrežama te zahvalio svima koji su vjerovali u njih. “Bravo Senna, uvijek sam vjerovao u tvoju genijalnost”, “Svaka čast, bravo”, “Respekt” – neki su od komentara njegovih pratitelja. Senna M godinama se bavio glazbom i bio je zvijezda dance scene, a sada izrađuje i kamere koje kupuje i NASA.

Jedna od njegovih kamera koristila se i na snimanju popularne serije “Igra prijestolja”. Bivši bh. glazbenik bio je na tronu dance glazbe 90-ih godina. Autor je hitova “Beba malena” i “Tuc-tuc” na koje su u diskotekama plesale sve generacije. Ipak, u jednom trenutku odlučio je okrenuti stranicu u životu i posvetiti se privatnom biznisu u kojem je više nego uspješan.

vecernji.ba

Written by: redakcija


Previous post

Vrijeme

Nestabilno s kišom, snijegom i susnježicom

Prema prognozama meteorologa, idućih dana snijeg je, osim na planinama, moguć i u nižim područjima središnje i istočne Bosne. Kiša se, osim u Hercegovini, očekuje na sjeveru i zapadu Bosne. Početkom druge polovine siječnja 2023. godine, prema trenutačno raspoloživim podacima, nastavit će se nestabilno vrijeme s kišom u Hercegovini i u nižim područjima Bosne te sa snijegom i susnježicom na planinama i u pretplaninskim predjelima. Jutarnje temperature varirat će između […]

today11.01.2023


0%
You cannot copy content of this page