Hrvatska

Plenković i Escobar: Što prije uspostaviti vlast u BiH

today24.01.2023

Background
share close

Hrvatski premijer Andrej Plenković susreo se u Zagrebu s posebnim izaslanikom za zapadni Balkan Gabrielom Escobarom gdje su se dotakli i Bosne i Hercegovine te pozvali stranke da što prije ustroje vlast po rezultatima izbora iz listopada prošle godine. 

“Na sastanku s posebnim izaslanikom SAD-a za Zapadni Balkan Gabrielom Escobarom o nastavku suradnje Hrvatske i SAD-a u osiguranju stabilnosti jugoistoka Europe. Razgovarali smo i o važnosti pružanja daljnje pomoći #Ukraine. Podržavamo što skorije formiranje vlasti na svim razinama u BiH”, navodi se na Plenkovićevu Twitter profilu.

vecernji.ba

Written by: redakcija


Previous post

Vijesti

Vijeće ministara Borjane Krišto od srijede preuzima vlast, nikad ranije od Daytona

Nakon što su Središnje izborno povjerenstvo BiH i Državna agencija za istrage i zaštitu dali zeleno svjetlo za imena predloženih kandidata za ministre i zamjenike u Vijeću ministara, parlamentarno povjerenstvo za njegov izbor je danas završilo i posljednju formalnost uoči njegove inauguracije, piše Večernji list BiH. Predsjedatelj ovoga povjerenstva Predrag Kožul kaže da su sve prethodne procedure okončane nakon što su službeno proglašeni rezultati izbora te postignut dogovor o koaliciji koja […]

today24.01.2023


0%
You cannot copy content of this page