Hrvatska

Ćiro se ne da: Ne može više vježbati, ali pronašao je alternativu

today26.01.2023

Background
share close

Legendarni Ćiro Blažević nedavno je priznao kako se sve teže kreće te kako se svako jutro mora razgibati kako bi mogao hodati bez bolova.

Donedavno je vježbao kako bi si olakšao situaciju, no kaže kako to više ne može pa se umjesto treninga svako prijepodne prošeta centrom grada, piše Gol.hr.

“Shvatio sam da ne mogu više. I to hendikepira u mnogočemu, ali se sjetim svoje starosne dobi, i znam da se čak moram čuvati i od rekreativnih aktivnosti”, rekao je nedavno u emisiji Zdravlje na kvadrat.

U šetnji ga se može vidjeti sa sinom Miroslavom Blaževićem juniorom, odrađuje svoju standardnu dionicu kroz centar svaki dan, međutim teško bi to mogao bez nečije pomoći. Nažalost, legendarnom treneru svih trenera potrebna je pomoć pri svakom ustajanju./HMS/

Written by: redakcija


Previous post

Informacije

Organiziran prijevoz do SRC “Busovačka planina”

Ski Busovača je organizirao prijevoz od Busovače do Busovačke planine i nazad. Prijevoz će biti organiziran petkom i subotom iz Busovače u 9:00 sati, povratak u 18:00 sati. Cijena prijevoza je 15 KM po osobi. Za sve informacije kontakt telefon:+387 63 335 855 Mići Izvor: skibusovaca.com

today26.01.2023


0%
You cannot copy content of this page