Vrijeme

Kakvo nas vrijeme očekuje u narednom razdoblju?

today5.11.2022

Background
share close

U Bosni i Hercegovini danas će biti oblačno sa kišom. Lokalno će biti i obilnijih padalina. Na vrhovima planina će padati i snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine u Bosni sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

U Hercegovini prije podne vjetar južnog i jugoistočnog smjera, a u dugom dijelu dana vjetar mijenja smjer na sjever. Temperatura zraka većinom će se kretati između 7 i 13 stupnjeva, a na jugu zemlje od 12 do 18 stupnjeva.

U Sarajevu oblačno sa kišom. Temperatura zraka između 9 i 12 stupnjeva.

U nedjelju će biti oblačno u Bosni i sjeveru Hercegovine sa slabom kišom dio prijepodneva. U većem dijelu Hercegovine prije podne razvedravanje. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 8, na jugu zemlje od 10 do 14 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 11, na jugu zemlje od 15 do 19 stupnjeva.

Za ponedjeljak, 7. studenog se u Hercegovini prognozira sunčanije vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U Bosni prije podne pretežno oblačno. Smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Vjetar slab sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6, na jugu do 10 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 13, na jugu do 18 stupnjeva.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page