AD

Glazba

Koncert Taylor Swift – Austrija, Beč, Ernst Happel Stadium, 09.08.2024.

today12.02.2024

Background
share close

Taylor Swift nedavno je objavila međunarodne datume za 2024. godinu za svoju stadionsku “Eras tour” , koja uključuje i brojne europske gradove. Nama najbliže bit će u Beču, gdje je  planirano da pjevačica održi samo jedan koncert, 9. kolovoza 2024.

Međutim, već nekoliko dana kasnije, uz neke druge, objavljen je i dodatan datum za Beč, 10. kolovoza. Sada je dodan i 8. kolovoza, dan prije prvog najavljenog koncerta, čime će Swift ući u povijest Ernst Happel stadiona, gdje se održavaju koncerti, kao prva glazbenica u povijesti koja je tri puta zaredom tamo nastupala. I to nije sve, na sva tri koncerta pridružit će joj se – nekad jako popularni Paramore.

Ovaj rekord nije jedini koji će pjevačica oboriti na turneji. Naime, s obzirom na to kako se, kao i u Beču, novi datumi ove turneje stalno dodaju, procjenjuje se da bi “Eras Tour” mogla biti prva turneja u povijesti koja će zaraditi više od milijardu dolara.

No glavna priča vezana je za prodaju karata: Swift je u Beču rasprodala 170 tisuća ulaznica u manje od dva sata na sva tri koncerta. Pa ako ste zainteresirani, požurite!

Pomama za ulaznicama Taylor Swift je ogromna a, čak je i kanadski premijer Justin Trudeau pozvao je pjevačicu da nastupa i u Kanadi, budući da do sada još nije objavila nijedan datum u Kanadi.

Karte možete u ovim sustavima nabaviti STUBHUB  ILI  VIAGOGO

 

 

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page