AD

Svijet

Krvava partija stonog tenisa: Hrvat ubijen u Minhenu, osumnjičen državljanin BiH

today1.11.2022

Background
share close

Hrvat Stjepan J. (25) izboden je u Minhenu, a od ozljeda je i preminuo. Navodno ga je ubio 22-godišnjak iz Bosne i Hercegovine.

Prolaznik je pronašao tijelo Hrvata i sve prijavio policiji. Prema pisanju njemačkih medija, mladić je kobne večeri igrao stolni tenis s prijateljima, pili su pivo i raspravljali. U društvu ih je bilo petero. No rasprava se na kraju pretvorila u svađu, prenosi Index.
Društvo ostavilo izbodenog prijatelja u parku

Tinejdžer (18) koji je te večeri bio u društvu s Hrvatom je navodno pokušao spriječiti 22-godišnjaka da ozlijedi mladića. Nije uspio te je zadobio posjekotinu na ruci. Ljudi iz društva su pobjegli i ostavili 25-godišnjaka u parku, piše Tageszeitung.

Nije poznato hoće li i osobe koje su pobjegle odgovarati te je istraga trenutačno usredotočena na osumnjičenog počinitelja, kazala je tužiteljica iz ureda javnog tužitelja u Minhenu. Stephan Beer, šef odjela za umorstva u Minhenu, kaže da su četvorica mladića pobjegla jer ih je bilo strah.

“Osumnjičenik je fizički vrlo superioran. Visok je dva metra, težak preko 100 kila. Bojali su se. Mislili su da je 25-godišnjak samo ozlijeđen, bio je mrak…”, komentirao je Beer.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page