Hrvatska

liječnika iz KBC-a Osijek na rukama je nosio njeno dijete nakon operacije

today9.10.2022

Background
share close

Gestu koju će pamtiti do kraja života javno je pohvalila jedna majka iz Pleternice u Hrvatskoj. Naime, liječnik iz KBC-a Osijek na rukama je nosio njeno dijete nakon operacije, a nakon javne pohvale na Facebooku, a taj potez je oduševio region.

Uz objavljenu fotografiju liječnik koji u liftu drži njenu kćerku u naručju, majka je napisala i emotivan status kako bi ukazala na njegovu ljudsku veličinu.

Njen status prenosimo u cijelosti:

“Mogla bih napisati koje sve titule ovaj ljekar ima, ali time mogu samo rizikovati da neku izostavim. Umjesto toga biram pisati o njegovoj tituli Čovjek, s velikim Č.

Dogode se trenuci kad (i ja) ostanem bez teksta, knedla u grlu, a moraš ostati pribran. Kao što znate, Ana je danas bila na bronhoskopiji, što je nekoliko zgrada dalje od zgrade pedijatrije.

Nisam ni sama znala koliki je KBC Osijek zapravo kompleks, ali snalazimo se. I kad je Ana izašla iz operacijske sale, još naravno omamljena i u blagom šoku, čekali smo ‘prijevoz’ koji nas je trebao prebaciti u našu zgradu. Da se razumijemo, ona je bila zbrinuta, na svom krevetu i vjerujem da bi vrlo brzo stigao krevet ili kolica koji bi ju prebacio na pedijatriju.

No međutim, doktor Šapina se okrene prema nama i kaže Ani: ‘Primi se za mene!’. Mi smo se obje nasmijale, jer smo mislile da se šali, ali on je sa smiješkom, uzeo Anu i odnio je svojim rukama do našeg odjela.

U svoj toj brzini i šoku, drago mi je da sam uspjela zgrabiti mobitel i uslikati ovo, jer ovo je fotografija koja treba obići Hrvatsku.

Slobodno dijelite, ovo je za meni fotografija u rangu ‘Ponos Hrvatske’ i treba nam što više ovakvih priča!

Doktoru Šapini šaljem i ovako javno zahvalnost od cijele naše porodice, jer ovu gestu neću zaboraviti dok sam živa!”, poručila je majka u svojoj emotivnoj objavi na Facebooku.

Ova javna zahvala se brzo proširila društvenim mrežama, ali i medijima širom regiona. Mnogi su u komentarima javno pohvalili liječnika navodeći da se takve osobe rijetko sreću te da zaslužuje ogromno poštovanje zbog toga što je napravio.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page