Bosna i Hercegovina

Marić: Ni jedna aktivnost Udruge ne se realizirala bez podrške Općine, viših razina vlasti, pojedinaca…

today23.09.2022

Background
share close

Hrvatska Udruga mladih u Središnjoj Bosni iz Viteza posljednjih dana se aktivirala kako bi se zahvalili onima koji pomažu rad udruge.

Predsjednik HUM-a posjetio je i Ministarstvo financija i ministrici Mirjani Plavčić uručio zahvalnicu za sve što je učinila za HUM i mlade u Županiji Središnja Bosna.

Ministrica Plavčić je rekla da će i dalje biti podrška ovim mladim ljudima koji čine mnoge pozitivne promjene za dobrobit cijele društvene zajednice.


Predsjednik Udruge Mateo Marić je posjetio Sabor ŽSB-a i predsjedatelju Sabora gospodinu Josipu Kvasini uručio prigodnu zahvalnicu za doprinos koji daje u radu ove Udruge.

Kvasina je naglasio da će Sabor i dalje podržavati rad HUM-a u skladu sa svojim mogućnostima te im poželio još mnogo realiziranih projekata.

Mateo Marić rekao je kako je iznimno važna dobra suradnja institucija županije s nevladinim organizacijama i da dobra koordinacija ove dvije strane dovodi do dobrog zajedničkog rezultata, koji smo mi nadam se u ove nešto više od tri godine pokazali.

I ministru zdravstva i socijalne politike ŽSB-a gospodinu Anti Matiću iz HUM-a su uručili zahvalnicu za doprinos u realizaciji projekata i aktivnostima koje je Udruga realizirala i koje realizira tijekom cijele godine.


Mateo Marić je rekao kako ni jedna aktivnost Udruge ne bi bila realizirana da nije bilo podrške gospodarskih subjekata, podrške s viših razina vlasti, Općine Vitez i pojedinaca.

Nedavno je predsjednik Udruge posjetio Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa i ministru Bojanu Domiću uručio prigodnu zahvalnicu za doprinos koje je ministarstvo na čelu s ministrom Domićem učinilo za Udrugu.


Domić je istaknuo da će i dalje podržavati rad Udruge, kako bi zajedno radili za dobrobit društvene zajednice

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page