Busovača

MINISTRICA FINANCIJA ŽSB MIRJANA PLAVČIĆ ČESTITALA SVJETSKI DAN UČITELJA

today5.10.2022

Background
share close

U povodu Svjetskog dana učitelja, predsjednica OO HDZ BiH Busovača i ministrica financija u Vladi ŽSB Mirjana Plavčić uputila je prigodnu čestitku svim prosvjetnim djelatnicima.

„Poštovani učitelji, nastavnici i profesori, upućujem vam iskrene čestitke u povodu Svjetskog dana učitelja, duboko cijeneći vaš plemeniti poziv.

Prosvjetni djelatnici, uz roditelje, imaju značajnu ulogu u odgoju i izobrazbi naših mladih naraštaja, jer vašim odgovornim i nesebičnim radom, s puno vedrine, ljubaznosti i povjerenja, prenosite svoja znanja i iskustva na našu djecu i time ih pripremate za sve buduće životne zadaće i izazove.

Vlada Županije Središnja Bosna, svjesna važnosti ulaganja u obrazovni sustav, u prethodnom razdoblju je učinila značajne iskorake ulaganjem u projekte u obrazovanju, uvođenjem niza financijskih olakšica za učenike osnovnih i srednjih škola, te poboljšanjem uvjeta rada prosvjetnih djelatnika.

Uvjerena da potpora obrazovnom sustavu neće izostati ni u narednom razdoblju, i da ćete vi, dragi prosvjetni djelatnici, i dalje biti snažan pokretač razvitka i boljitka našeg društva, još jednom vam čestitam Svjetski dan učitelja”, stoji u čestitki.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page