Vijesti

Mladež Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB posjetila Sabor ŽSB

today18.11.2023

Background
share close

Travnik, 18. 11. 2023. godine
M e d i j i m a

Mladež Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB posjetila Sabor ŽSB
Članovi Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna u srijedu su posjetili Sabor Županije Središnja Bosna – najvišu instituciju vlasti u Županiji, a domaćini su im bili predsjedatelj Sabora Dražen Matišić i zastupnici izabrani iz reda Mladeži, Ana Šindrić i Boris Mrnjavac.
Tijekom posjeta, radnog sastanka i obilaska prostorija Sabora, članovi Mladeži su imali priliku bolje upoznati rad Sabora, njegovu strukturu i ključnu ulogu kao najviše zakonodavne institucije u Županiji Središnja Bosna. Domaćini su im pružili uvid u način izbora zastupnika, izaslanika u Dom naroda PFBiH, imenovanje Vlade Županije, te proces donošenja odluka koje značajno utječu na život svih stanovnika Županije.
Razgovaralo se o i aktualnim društvenim pitanjima, s posebnim naglaskom na teme koje su od važnosti za mlade. Predsjednik Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna, Dario Plavčić, zahvalio je domaćinima, predsjedatelju Draženu Matišiću i zastupnicima Ani Šindrić i Borisu Mrnjavcu, na izuzetno korisnoj razmjeni informacija. Plavčić je istaknuo da su spomenuti svoje političke korake započeli kao članovi općinskih odbora Mladeži te Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna.
Na kraju posjete, istaknuta je zajednička važnost inicijativa koje proizlaze iz redova Mladeži, a čije značenje i doprinos prepoznaju Sabor i Vlada Županije Središnja Bosna.
Ured za informiranje ŽO HDZ BiH ŽSB

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page