Sport

Modrić: Rođen sam u Hrvatskoj, ali u Realu se osjećam kao doma

today18.11.2023

Background
share close

Hrvatski nogometni virtuoz Luka Modrić upisao je 500. nastup za madridski Real u El Clasicu protiv Barcelone. Povodom tog veličanstvenog podviga, Modrić je dao intervju za klupsku stranicu španjolskog velikana u kojem je rekao da je ponosan što je odigrao toliko dvoboja u bijelom dresu.

– Jako puno mi znači ovaj dres. Dohvatiti brojku od toliko nastupa za klub je nevjerojatno, a želio bih zahvaliti svima na potpori tijekom svih tih susreta. I dalje ću davati svoj maksimum za Madrid jer je on dio mog života i moje obitelji. Iz Hrvatske sam, ondje sam rođen, ali tu sam već 11 godina i osjećam se kao doma. Zahvalan sam na svim iskustvima koja sam doživio u najboljem klubu u nogometnoj povijesti – izjavio je Modrić.

Kapetan vatrenih fotografirao se okružen dresovima sa svojim imenom koje je dobio za jubilarne utakmice u Realu. Nalazio se ispred dresova s brojevima 200, 250, 300 i tako sve do 500, te dao komentar za svaki od njih.

– Zaista ne znam što bih rekao, doći do te brojke je čudesno, malo je njih koji su odigrali 500 utakmica za Real. Ponosan sam zbog toga. Uz sve trofeje i nagrade, najvažnija mi je podrška navijača, koji su uvijek bili uz mene. Ljude se ne može prevariti i sretan sam zbog ljubavi koju mi pružaju otkako sam prvi put kročio na stadion. Zato se trudim uvijek dati sve od sebe kako bih im uzvratio – kazao je Luka.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page