AD

Crna kronika

Novi jezivi detalji iz Doboja! Ubila svog muža Sašu pa sjela na kavu

today7.02.2024

Background
share close

Sašu K. (46) ubili su, sumnjaju istražitelji u BiH, supruga A.K. (32), njezin ljubavnik tinejdžer D.L. (19) u dogovoru s maloljetnom kćeri Saše i uhićene supruge – A.K. (14).

Njihov plan bio je planiran do posljednjeg detalja, pa sumnjaju da je maloljetnik A.K. ulio tablete u očevo piće, a nakon što ga je to zaprepastilo, tinejdžer koji je udario Sashu ušao je u kuću.

Vezali su ga, odnijeli u prtljažnik i odvezli u šumu gdje su ga tri puta uboli i ostavili da umre.

Jasno je da je zločin planiran danima unaprijed. A.K. i D.L. su iznajmili auto i stan na dan u Banjoj Luci.

Tu su joj ostavili auto, a u Doboj su se vratili s iznajmljenim. Po dolasku u Doboj iznajmili su drugo vozilo, a nakon što su svoj monstruozni plan proveli u djelo, vratili su se u Banju Luku.

Kći ubijenog prije uhićenja o svemu se oglasila na društvenim mrežama, piše

– Oglasila se tog dana, emotivnom objavom “počivaj u miru tata”, a na kraju će se pokazati da je umiješana u njegovo ubojstvo – kaže novinarka Maja Ana Kragić, koja je snimila uhićenje policije.

Novinarka navodi kako je prisustvovala uhićenju supruge dok je jedno popodne pila piće u kafiću.

“Prvo je došla patrola, koja se zaustavila pored automobila za koji će se kasnije ispostaviti da je od osumnjičenog, sivog Volva. Nakon toga došlo je više policije i nemoguće je da se radi o manjem prekršaju”, kazala je.

Malo nakon policija je blokirala zgradu lokala i parkiralište. Zatim su izveli A. K. iz zgrade iznad lokala, a ona je bila mirna i staložena. Konobar je ispričao kako je ranije sjedila u kafiću.

– Ovo je popriličan šok za susjedstvo, nismo ovo očekivali, susjedi, kao susjedi, nikad s njima nije bilo problema – rekao je susjed.

Podsjetimo, tijelo nesretnog Saše K. pronađeno je golo u šumi, vezano za stablo. Obdukcija je pokazala da je preminuo zbog više ubodnih rana u području trbuha.

Policija je pretresla više objekata i vozila, kriminalističkom obradom je utvrđeno da su ranije, dva ili tri dana prije ubojstva, žrtvi u limunadu stavljali lijekove kako bi bio što slabiji.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page