AD

Hrvatska

Opsadno stanje kod Karlovca: Jedan mrtav i jedan ozlijeđeni, stigli i ATJ Lučko

today16.09.2022

Background
share close

DANAS nešto prije 18:30 policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u naselju Lemić Brdo u Karlovcu. Jedna osoba je ubijena, jedna je ozlijeđena. Napadač je uhićen, objavila je policija.

Iz PU karlovačke navode da na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja

Kako Hina doznaje neslužbeno, od jednog mještanina, poginuli je S.L, star oko 65 godina, te je ubijen u svom dvorištu, a ubio ga je mještanin kojeg zovu Para, za kojeg se govori da je već bio i zatvorski kažnjavan.

Počinitelj je stariji muškarac I.P., nekadašnji lovac i umirovljenik, piše Radio Mrežnica.  Navodno je spominjao kolege lovce i prijetio im. Svjedoci s Lemić Brda i mještani kažu da je muškarac bio totalno rastrojen, šetao je po mjestu i pucao.

Poznat je identitet počinitelja, osoba je s Lemić Brda, a svjedoci javljaju da je želio zapaliti i vlastitu kuću. Radio Mrežnici potvrđeno je da je u sumanutom oružanom pohodu na Lemić Brdu večeras ubijen stariji muškarac.

Počinitelj je također stariji muškarac, koji je uhićen u 20:25, nakon što su na teren stigli pripadnici ATJ-a Lučko.

O svemu se oglasila policija.

“Danas nešto prije 18.30 sati policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u naselju Lemić Brdo, grad Karlovac.

Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski timovi te je zatečena jedna mrtva i jedna ozlijeđena osoba. Policijski službenici postupanjem na terenu ubrzo su u mjestu Lemić Brdo pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem te je navedena osoba pod nadzorom policije. Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja.

Na mjestu događaja slijedi daljnje postupanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a nakon utvrđenih činjenica i nadopuna ove informacije”, objavila je policija.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page