Bosna i Hercegovina

Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora BiH i HDZ-a BiH dr. Dragan Čović posjetio Fojnicu

today31.08.2022

Background
share close

Na sastanku se razgovaralo o aktualnim prilikama u Fojnici, važnim projektima za ovu općinu koje je potrebno realizirati u sinergiji s višim razinama vlasti. Istaknuta su dva glavna projekta, izgradnja osnovne škole po hrvatskom planu i programu i izgradnja vrtića. Također, govoreno je i o dosadašnjim i predstojećim aktivnostima stranke, koje je prezentirao predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Branko Stanić.

Stanić se posebno osvrnuo i na pripreme za predstojeće Opće izbore u BiH, kao i na aktivnosti izbornog stožera, pri realizaciji programa te svih drugih planiranih radnji u kampanji do dana izbora.

Na sastanku je iskazana dobra i pozitivna politička atmosfera, kao i vjera u buduće pozitivne pomake kako u gospodarstvu tako i u turističkim, sportskim, pa i svim drugim sadržajima u Fojnici, a ovaj sastanak i potpora, dodatni je motiv svima u Fojnici, istaknuto je na održanom sastanku.

„Ne sumnjam kako ćemo ozbiljno odraditi i naredno razdoblje kampanje, i siguran sam da će opći rezultat biti odličan“, istaknuo je predsjednik Čović, uz iskazano zadovoljstvo prezentiranim stanjem i aktivnostima, kazao je kako će Fojnica i dalje dobivati potporu i sa viših razina vlasti u svim projektima. Napomenuo je, kako se do kraja mora voditi pozitivna i aktivna kampanja na terenu.

Uz predsjednika Čovića, sastanku su nazočili i Marinko Čavara, dopredsjednik HDZ-a BiH i nositelj liste za Parlamentarnu skupštinu BiH, Lidija Bradara, članica Predsjedništva HDZ-a BiH i nositeljica liste za Parlament Federacije BiH te Radoje Vidović, predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Županije Središnja Bosna.

Predsjednik Čović današnje obaveze završio je u Deževicama, općini Kreševo, gdje se u Župi Gospe Snježne i Svetištu sv. Jakova susreo sa župnikom don Jozom Majićem.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page