Svijet

Predstavljen novi iPhone 14

today8.09.2022

Background
share close
Apple je  predstavio nove modele svojih uređaja.

Osim iPhonea 14, predstavljeni su i novi modeli Apple Watcha i AirPodsa.

Internet je mjesecima bio prepun nagađanja o svemu što će se promijeniti na novim modelima iPhonea. To je uobičajena priča za Apple, a šuškanja o 14-ici počela su još i prije nego što je predstavljen iPhone 13.

Tom Cook zahvalio je svojim suradnicima koji su predstavili nove modele uređaja.  Za kraj je poručio da će se nastaviti unaprjeđivati.

iPhone 14 Pro dolazi u četiri boje, od kojih je nova zagasito ljubičasta. Cijene za osnovni model iPhone 14 Pro kreću od 999, a za iPhone 14 Pro Max od 1099 dolara.

Satelitsku uslugu omogućit će nove antene, a softver će korisniku pokazati kamo i kada usmjeriti mobitel kako bi uspio komunicirati sa satelitima. Usluga će primarno služiti za slanje poruka.

Od studenoga će satelitska usluga Emergency SOS biti aktivirana u SAD-u i Kanadi.

AirPods Pro ekipa iz Applea predstavila je najnoviji dodatak liniji Appleovih bežičnih slušalica osnaženih novim vlastitim čipom H2 za bolju povezivost i kvalitetniji zvuk.  Obnovljeni su i zvučnički elementi, a podrška za Spatial Audio proširena je mogućnošću personalizacije zvučne slike za svakog korisnika. Aktivno poništavanje buke također će biti poboljšano.

Baterija bi trebala trajati do 30 sati. Nova kutijica AirPodsa Pro dobit će mogućnost geolociranja, kao i zvučnik za lakše pronalaženje i opciju bežičnog punjenja.  Cijena druge generacije AirPodsa Pro bit će 249 dolara. 

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page