Sport

Direktor Australian Opena: Đoković igrao s 3 cm razderanim mišićem

today1.02.2023

Background
share close

Direktor Australian Opena Craig Tiley izjavio je u srijedu kako je Novak Đoković do trijumfa stigao s ozbiljnom ozljedom, tri centimetra razderanim mišićem.

Na putu do svoje desete titule u Melbourneu Novak Đoković stigao je s ozlijeđenim mišićem, a ozljedu stražnje lože lijeve noge vukao je još od turnira u Adelaideu prije Australian Opena. U finalu je slavio protiv Grka Stefanosa Tsitsipasa osvojivši rekordni 22. Grand Slam naslov, čime se izjednačio sa Španjolcem Rafaelom Nadalom.

– Bilo je mnogo nagađanja o njegovoj ozljedi, no ja sam vidio snimke, a i liječnici će vam reći istinu, imao je tri centimetra razderani mišić. Đoković je izvanredan igrač i nosio se s time krajnje profesionalno, rekao je direktor Australian Opena.

– Fokusiran je na sve što radi, svake minute svakoga dana. Staložen je u svemu što radi. Prošao je mnogo toga na putu do deset naslova u Melbourneu i zauzima važno mjesto u povijesti Australian Opena, dodao je Tiley.  

Đokovićev trener Goran Ivanišević nakon finala je rekao da se borio s ozljedom zbog koje bi većina igrača odustala.

Izvor: hrt.hr

Written by: redakcija


Previous post

Informacije

Sutra 155. sjednica Vlade ŽSB

155. sjednica Vlade Županije Središnja Bosna sazvana je za četvrtak, 2. veljače 2023. godine, u 9.00 sati. DNEVNI RED: 1. Zapisnik sa 154. sjednice Vlade Županije – tajnik Vlade2. Prijedlog zaključka u vezi s utvrđenim Prijedlogom izmjena i dopuna Prostornog plana Srednjobosanske županije 2005. – 2025. godine – Ministarstvo prostornog uređenja, građenja, zaštite okoliša, povratka i stambenih poslova3. Pravilnik o izmjeni Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva unutarnjih poslova – Ministarstvo […]

today1.02.2023


0%
You cannot copy content of this page