Sport

Članovi Kickboxing kluba Romari odmjerit će snage sa Svjetskim borcima

today7.02.2023

Background
share close

Oko 1.500 natjecatelja iz 50-ak država ovog vikenda boravit će u Karlovcu povodom najvećeg sportskog događaja koji se odvija u gradu na četiri rijeke.


Kickboxing klub Romari svoje prvo natjecanje u 2023. godini. upravo će imati u Karlovcu. Ovo natjecanje je na nivou svjetskog prvenstva, jedno od najvećih organizacija u Europi, nema baš puno prvenstava ove težine u Europi. Kvalificirano i prijavljeno je oko 50 država, preko 1500 boraca.

Borci iz Brazila, Izraela, Ukrajine, Moldavije, Španjolske, Turske, Švedske… Na ovom natjecanju su najkvalitetniji borci u našem sportu: svjetski prvaci, europski prvaci, državni prvaci, balkanski prvaci… Ovo je turnir koji se boduje za rangiranje na Svjetskom i Europskom prvenstvu. Turnir koji je kategoriziran od Hrvatskog olimpijskog odbora, poglavito u seniorskoj konkurenciji. Očekujemo vrlo teške borbe i ne očekujem puno medalja da budem iskren, rekao je trener KBK Romari Mario Jukić te dodao kako je vrijednost turnira upravo ta da se teško dođe do medalje, jer ne dolaze klubovi sa slabijim borcima, već reprezentacije sa svojim najjačim adutima.

Naši borci iz KBK Romari su veoma dobro spremni i psihički i fizički, što i jeste najbitnije. Od Nove Godine mukotrpno se spremaju za ovo natjecanje, i ako znaju naravno da su tu borci svjetske klase-dodaje trener Jukić.

Na ovom prestižnom natjecanju nastupit će: Tomislav Šendula, Marin Biljaka, Dorian Lovrić, Emanuel Zrnić i Luka Gučanin Gazibarić, kompletne borbe budno će motriti njihov trener Mario Jukić.

Željni su velike scene, velikih borbi, na ovakvim natjecanjima se stječe ogromno iskustvo i samo tako možemo napredovati u formiranju pravih boraca. U Karlovac krećemo u četvrtak navečer, kako bi prisustvovali vaganju u petak ujutro. Eliminacijske borbe nas čekaju već u petak navečer, dok finalne borbe su u nedjelju. Nadamo se da će te nas gledati u tim finalnim borbama- dodaje trener Jukić.

Borcima iz KBK Romari Vitez želimo puno sreće i dobro natjecanje!

Izvor. Vitez.info

Written by: redakcija


Previous post

Sport

U nedjelju postigao gol u zadnjim minutama, nogometni junak s teškim ozljedama preživio rušenje hotela

Nogometni reprezentativac Gane i bivši nogometaš Chelseaja i Newcastlea Christian Atsu (31) pronađen je živ u ruševinama hotela Hatay. Atsu, koji je u nedjelju golom u sedmoj minuti sudačke nadoknade donio pobjedu svojoj momčadi Hatayspor u susretu protiv Kasimpase, bio je smatran nestalim nakon katastrofalnog potresa u Turskoj, no pronađen je. Navodno je bio na devetom katu zgrade koja se srušila, s još nekoliko igrača i dva suca, no živ […]

today7.02.2023


0%
You cannot copy content of this page