Sport

Zubčić, Popović i Ljutić u akciji na završnici Svjetskog kupa

today18.03.2023

Background
share close

Subota je za hrvatske ljubitelje skijanja zanimljiv dan na završnici Svjetskog skijaškog kupa, a događanja prenosimo na Drugom programu Hrvatske televizije i na našem portalu.

Od 8.55 u izravnom prijenosu možete pratiti muški veleslalom sa završnice Svjetskog kupa u Soldeu, u kojem Hrvatska ima jednog predstavnika, Filipa Zubčića sa startnim brojem devet.

Od 10.25 pogledajte prvu vožnju ženskog slaloma. Hrvaska ima dvije predstavnice,  Leona Popović ima startni broj četiri, a Zrinka Ljutić 11.

Leona Popović je ove sezone u 10 slaloma imala sedam plasmana među 10 najboljih, a Zrinka Ljutić četiri, no i prvo hrvatsko žensko postolje, treće mjesto iz Špindlerovog Mlyna od 2007. godine.

Filip Zubčić nije imao sjajnu sezonu, najbolji rezultat bilo mu je osmo mjesto, što nije na razini odličnih rezultata iz 2020. i 2021. godine.

hrt.hr

Written by: redakcija


Previous post

Vijesti

S.Koreja tvrdi da je 800.000 građana potpisalo da bi ratovalo protiv SAD-a

Sjeverna Koreja tvrdi da se oko 800.000 njezinih građana dobrovoljno prijavilo u vojsku kako bi se borili protiv SAD-a, objavio je u petak državni list. Samo u petak je oko 800.000 studenata i radnika izrazilo želju da se prijave u vojsku radi obrane od SAD-a, piše list Rodong Sinmun.Ta je objava uslijedila nakon što je Sjeverna Koreja u četvrtak lansirala interkontinentalnu balističku raketu Hwasong-17 kao odgovor na vojne vježbe SAD-a […]

today18.03.2023


0%
You cannot copy content of this page