AD

Hrvatska

Strašna nesreća u centru Zagreba: Iznenada se srušila skela u prometnoj ulici

today9.02.2024

Background
share close

U Petrinjskoj ulici u centru Zagreba danas se urušila skela s tamošnje zgrade na broju 30. Vatrogasci su na terenu te javljaju kako je došlo do pada građevinske skele na vozila i osobu. U nastavku pratite razvoj situacije po minutama.

Zapovjednik Javne vatrogasne postaje Grada Zagreba Siniša Jembrih za medije je izjavio kako će sanacija trajati još neko vrijeme.

-Molimo građane da izbjegnu ovu ulicu zbog uklanjanja nestabilnih dijelova objekta koje će se u Petrinjskoj odvijati tijekom poslijepodneva. Dovest ćemo vozilo s kranom koje će na siguran način ukloniti skelu. Štetu će zbrajati policija nakon što vatrogasci osiguraju teren- poručio je Jembrih.

Dodao je i kako je palo tri kata skele u duljini od oko 20 metara, a s obzirom na to da je polako padal, nekolicina radnika koji su se ondje nalazili uspjeli su ući kroz prozore u zgradu u kojoj u tom trenutku nije bilo drugih osoba.

Iz Policijske uprave zagrebačke poslali su službeno priopćenje kako jed danas oko 12.45 sati u Zagrebu, Petrinjska br. 30,  najvjerojatnije zbog jakog vjetra došlo je do urušavanja skele na prometni trak kojom prilikom je oštećen jedan osobni automobil.

-Prema zasada utvrđenom ozlijeđenih osoba nema. Petrinjskom ulicom u smjeru sjevera  promet je u potpunosti obustavljen a vozi se okolnim ulicama- kažu policijski službenici.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page