Kultura

Stručni žiri polufinala 50. Međunarodne nagrade Emmy u Dubrovniku ocjenjivat će telenovele

today10.09.2022

Background
share close

Stručni žiri, brojni profesionalci iz svijeta televizije, produkcije kao i brojni eminentni poznati gosti iz kreativne industrije, stižu uskoro u Dubrovnik gdje se po prvi puta održava polufinalno ocjenjivanje jedne kategorije za „50. Međunarodnu nagradu Emmy®“.

Žiri sastavljen od vrhunskih profesionalaca iz svijeta produkcije i televizije, ocjenjivat će 14.9  projekte unutar kategorije Telenovela, jedne od 17 kategorija koje se dodjeljuju za ovu prestižnu nagradu

Prema pravilima „Međunarodne akademije za televizijsku umjetnost i nauku“ članove stručnog žirija imat ćemo priliku saznati tek nakon procesa žiriranja, koji će u konačnici odrediti nominirane za „Međunarodnu nagradu Emmy®“.

Nathaniel Brendel, direktor „Međunarodne akademije za televizijsku umjetnost i nauku“ izjavio je: ”Zahvaljujemo našoj članici Victoriyi Boklag i United Mediji što su ugostili polufinalni krug ocjenjivanja u Hrvatskoj, koji je sastavni dio takmičenja Međunarodne nagrade Emmy®, te koji će okupiti vodeće televizijske profesionalce iz regije.”

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page