Sport

Susjedski derbi danas s početkom u 15:30 sati u Busovači, u goste stiže odlična ekipa iz Viteza

today21.04.2024

Background
share close

Košarkaši “KK Busovače”, seniorska selekcija, spuštaju zavjesu na svoju sezonu ovu nedjelju, 21. travnja, zaključujući natjecateljsku godinu koja je trajala još od listopada prošle godine. U 18. i posljednjem kolu Lige KS HB, u goste im dolaze rivali iz Viteza, ekipa “Prvi koš”.

Susret u Busovači prilika je za domaćine da se pobjedom oproste od svojih vjernih navijača, koji su ih podržavali kako na domaćem terenu, tako i na gostovanjima. Podsjetimo, u prvom susretu ove sezone, “KK Busovača” je izvojevala pobjedu u Vitezu, stoga gosti sigurno žele uzvratiti istom mjerom na svojem posljednjem gostovanju sezone.

Utakmica se igra u nedjelju, 21. travnja 2024., s početkom u 15:30 sati.

Prije glavne utakmice dana, mlade nade KK Busovače također će igrati u nedjelju, u sklopu 25. kola Lige mladih. Njihov protivnik bit će ekipa Turbine iz Jablanice, a utakmice mladih košarkaša počinju od 11:30 sati.

Ovim sportskim događajima, KK Busovača završava još jednu sezonu u kojoj su pokazali veliku borbenost i sportski duh, čime su zaslužili aplauz kako svojih navijača, tako i šire sportske zajednice.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page