Zanimljivosti

Trik za brzo sušenje rublja u zatvorenom prostoru: Zaboravite na radijatore, ovo je duplo bolje rešenje

today16.11.2023

Background
share close

Uz ovaj trik za sušenje rublja u zatvorenom prostoru, neće vam se samo brzo osušiti stvari, već će lijepo i mirisati.

U zimskim mjesecima, sušenje rublja većini predstavlja pravi problem. Sušenje je dugotrajno i, na kraju, ali ne i najmanje važno, skupo. Upotreba radijatora i klima uređaja nije jeftina, a osim toga vaše rublje može mirisati na vlagu.

Rješenje za ovo je odvlaživač zraka koji skuplja višak vlage u prostorijama. Jedna od glavnih prednosti ove metode su mnogo niži mjesečni troškovi. Sve što trebate napraviti je da postavite odvlaživač u prostoriju u kojoj sušite rublje. A, ako koristite kvalitetan odvlaživač, brzo ćete primijetiti da se tanka odjeća suši duplo brže.

poster
Stručnjak za održavanje domaćinstva Chris Michael rekao je da odabir pravog prostora za sušenje rublja može učiniti ovu metodu još boljom.

“To bi trebalo biti najmanji prostor u stanu, sa zatvorenim prozorima i vratima. Mali prostor će zadržati topli zrak, a sušenje će biti još brže uz odvlaživač”.

Zbog toga ne bi trebali prilagođavati stalak za sušenje rublja mjestu gdje inače stoji odvlaživač, već sve zajedno premjestite u najmanju prostoriju koju imate – tek tada ćete vidjeti pravu snagu odvlaživača, prenosi Danas.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page