Sport

Turci će ponovo pokušati odvesti Petkovića iz Dinama? Spremni su platiti milijune

today15.04.2024

Background
share close

Pregovori Petkovića i Dinama prošloga ljeta poprilično su dugo trajali, a sudeći prema natpisima u Turskoj u priči bi se ponovo mogao pojaviti Trabzonspor koji se želi pojačati prije europskih utakmica

Bruno Petković, kapetan i jedan od stožernih igrača na kojima počiva čitava igra Dinama prošloga je ljeta bio na meti turskog Trabzonspora. Ipak, nije se pridružio nekolicini suigrača koji su potpisali za nove klubove, već je produžio svoj ugovor do ljeta 2025. godine. Prema pisanju turskih medija, Trabzonspor je i dalje zainteresiran za hrvatskog napadača i žele aktivirati klauzulu prema kojoj Petković može napustiti klub ukoliko zainteresirana strana Dinamu isplati 2.5 milijuna eura.

Dodaju kako Trabzonspor trenutačno traži napadača. Prošloga su ljeta, dok je momčad vodio hrvatski trener Nenad Bjelica, bivši napadač Dinama i hrvatske reprezentacije Mislav Oršić stigao je na južnu obalu Crnog mora. Međutim, nakon teške ozlijede na treningu gotovo da nije igrao. Tako u momčadi postoji rupa, a Petković je već neko vrijeme u očima Trabzonspora kandidat za tu ulogu, time više što bi Oršić mogao za Bjelicom u Union Berlin, kako piše Bild.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page