Sport

U nedjelju od 19:30 sati veliki okršaj Rijeka – Dinamo. Bit će to posljednja utakmica 33. kola SuperSport HNL-a

today29.04.2024

Background
share close

Četiri kola prije kraja prvenstva Dinamo je ponovno na prvom mjestu. Rijeka nije izdržala, šaptom je pala u Kranjčevićevoj i prepustila lidersku poziciju Modrima. Prvi poraz Rijeke nakon 63 dana.

Sve do ove nedjelje Riječani su tri mjeseca u nizu završavali kolo na vodećoj poziciji, ali nakon nokauta protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj, prepustili su vrh Zagrepčanima.

Dinamo na Rujevici stiže s bodom prednosti, u utakmicu sezone koja bi mogla odlučiti novog prvaka.

Navijači Rijeke nisu dozvolili da ih pokoleba poraz od Lokomotive jer su već danas razgrabili sve dostupne ulaznice. Stadion kapaciteta 8.279 je rasprodan i bit će pun.

Dinamo nakon gostovanja na Rujevici dočekuje Osijek, pa gostuje kod Slavena i potom čeka Rudeš. Važno je reći da Modri imaju bolji međusobni skor i u slučaju da budu bodovno poravnati s Rijekom, osvojit će naslov prvaka.

Rijeka se može nadati da će Dinamo posrnuti u ogledu s Osijekom u Maksimiru, no to baš nije nešto u što se može uzdati. Iz ove perspektive gledajući, Rijeka će najvjerojatnije morati pobijediti sve četiri utakmice kako bi osvojila prvenstvo, Nije nemoguće, ali bit će joj jako teško.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page