Vijesti

U subotu 26. dječji festival MAK – Mali akordi

today11.04.2024

Background
share close

Dragi naši, s radošću vas pozivamo na 26. dječji festival MAK, koji će se održati u subotu, 13.travnja 2024. u 19h u sportskoj dvorani u Busovači.

Najavljujemo simpatične nastupe 13 odličnih malih izvođača koji nestrpljivo čekaju pokazati vam što su pripremali posljednja 2 mjeseca. Sve njih uživo će pratiti naš već dobro poznati bend Innuendo, pod čvrstom palicom prof. Ivana Andrijaševića.

Vokalnu potporu pružit će naši bek vokali, Matea Plavčić, Gabrijela Vuleta, Patricia Ćosić i Irena Čavara.

Dječji festival MAK manifestacija je s najdužom tradicijom u našoj županiji, i ove godine proslavljamo 30 godina od održavanja prvog festivala.

U revijalnom dijelu festivala uživat ćete u nastupima naših “Ivančica i prijatelja”, zatim dječjeg zbora “Maleni”, pod vodstvom prof.Magdalene Marić. Neizostavne su i naše mažoretkinje, koje vodi Dragana Bohutinski, te najmlađi folklorni sastav HKD-a Napredak Busovača, koji su pripremile Katarina Livaja i Nikolina Smoljo. Voditeljica programa je Vanja Džambas.

I ovogodišnji MAK je u organizaciji HKD-a Napredak, podružnica Busovača, a generalni sponzor je Šakić d.o.o. Pokrovitelji festivala su: Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa, Ministarstvo financija naše županije, OO HDZ-a BIH Busovača, te Općina Busovača.

Medijski pokrovitelji su: Hrvatska radiotelevizija Herceg Bosne, Radio Busovača, te naši portali Grad Busovača i Hrvatski ba.

S nestrpljenjem očekujemo ovaj veliki događaj te vas od srca pozivamo da podijelite s nama tu radost.

Ulaz je BESPLATAN!
Dođite i uživajmo u dječjoj pjesmi i radujmo se zajedno!

OO MAK-a 2024

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page