Busovača

Ustrajno do pobjede: Održan predizborni skup TO Polje

today29.09.2022

Background
share close

Predizbornim skupom za Temeljni ogranak Polje, koji je okupio velik broj članova i simpatizera HDZ-a BiH, Općinski odbor HDZ-a BiH Busovača završio je obilazak i predstavljanje Izbornog programa i kandidata HDZ-a BiH po Temeljnim ograncima, a u povodu Općih izbora koji će biti održani u nedjelju, 2. listopada 2022. godine.
U ugodnoj, domaćinskoj atmosferi okupljenima su se obratili: nositelj liste HDZ BiH – HNS za Zastupnički dom PS BiH i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, kandidatkinja na listi HDZ BiH – HNS za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH i ministrica financija u Vladi ŽSB Mirjana Plavčić, kandidatkinja HDZ BiH – HNS za Sabor ŽSB i aktualna zastupnica u Saboru ŽSB Suzana Krišto, kandidatkinje HDZ BiH – HNS za Sabor ŽSB Inga Batarilo i Karolina Klasan, te domaćin skupa predsjednik TO Polje Dragan Lovrić.

Na skupu je istaknut značaj predstojećih Općih izbora za hrvatski narod u cijeloj BiH, pa tako i u Busovači. Izlaskom i glasovanjem na izborima dajemo svoj glas za opstojnost hrvatskog naroda kao političkog subjekta u Bosni i Hercegovini i u tome trebamo biti ustrajni, te u zajedništvu izabrati Borjanu Krišto za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, zajedničku kandidatkinju Hrvatskog narodnog sabora, poručeno je sa skupa.

Na skupu je izraženo zadovoljstvo i zahvalnost dužnosnicima s federalne i županijske razine vlasti na potpori u realizaciji značajnih projekata za ovaj Temeljni ogranak. Tim povodom, domaćini skupa uručili su zahvalnice predsjedniku Federacije BiH Marinku Čavari, ministrici financija u Vladi ŽSB Mirjani Plavčić i zastupnici u Saboru ŽSB Suzani Krišto.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page