AD

Zanimljivosti

Veliki tjedni horoskop: Djevice će šarmirati sve oko sebe, a Rakovi će pak patiti od nesanice

today12.09.2022

Background
share close

Lavovi će u narednom tjednu osjećati leptiriće u želucu, ali i osjećaj potpunosti kad se nađu u blizini jedne osobe. Strijelci će odlično surađivati s kolegama te će lako sklapati partnerstva

Ovan 21. 3 – 20. 4.

Posao – Nepovoljan Merkurov utjecaj Ovnove izlaže povećanim naporima i izazovima, najviše u međuljudskim odnosima. Pazite na izjave. Obaveze će se povećati pa ćete biti preopterećeni i stisnuti rokovima.

Ljubav – Uživat ćete u verbalnim iskricama sa simpatijom. Privlačit će vas pričljive osobe, neopterećene problemima, koje su jednostavne i spretne u komunikaciji. No brakom vezani Ovnovi koji su rođeni u ožujku, imat će komunikacijskim nesporazuma s partnerom.

Zdravlje – Mogli biste osjećati jači psihički umor. Odgovarat će vam odmaranje i dulje spavanje, no sudeći prema planetima, toga će ovog tjedna biti najmanje. Prilično ćete se opteretiti poslom i obavezama.

Najbolji dan: 11. rujna

Najlošiji dan: 17. rujna

Bik 21. 4. – 21. 5.

Posao – Merkur u Vagi poticat će vas na konstruktivnu akciju. Mnogo ćete raditi, osobito kad je posrijedi projekt na koji ste dugo koncentrirani. Odlično ćete se snalaziti u poslovima koji zahtijevaju kreativnost.

Ljubav – Bikovi su u danima novih ljubavi ili zbližavanja s osobom koju vole. Privlačit ćete tuđe poglede, biti glavni u društvu i uživati u dojmu koji ostavljati na okolinu. S nekim ćete se posebno dobro slagati na intelektualnom planu i voditi duge razgovore.

Zdravlje – Imat ćete dobro zdravlje, no prilično ćete se iscrpljivati radom i poslovnim zbivanjima. Svađe s nekim od kolega prilično će vas pogađati. No vaša psihofizička kondicija bit će odlična pa dobro podnosite stres.

Najbolji dan: 13. rujna

Najlošiji dan: 12. rujna

Blizanci 22. 5 – 21. 6.

Posao – Oštro ćete se suprotstaviti pojedincima koji će svojim načinom poslovanja otežavati ili usporavati radni proces. Otvorit će vam se nove mogućnosti ili pojaviti ponude koje nećete propustiti.

Ljubav – Sve što započnete nastojat ćete privesti kraju. Neće vas usrećivati polovična rješenja pa ćete prekinuti lošu vezu i prepustiti se novom strastvenom zagrljaju. Što više budete ulagali u svoju vezu ili brak, manja je mogućnost da nešto krene nizbrdo.

Zdravlje – Zbog Marsa u Blizancima puni ste energije, ali i skloni iscrpljenjima. Mogli biste ugovoriti pregled kod liječnika ili se početi intenzivnije baviti tjelovježbom, početi dijetu te prestati s pušenjem.

Najbolji dan: 16. rujna

Najlošiji dan: 14. rujna

Rak 22. 6. – 22. 7.

Posao – Budite taktični s autoritetima. Previše ćete se oslanjati na tuđe mišljenje i nastojati udovoljiti drugima pa ćete gubiti previše energije, a ne postizati ispunjenje. Računajte na manje zastoje.

Ljubav – Smirenost i objektivnost Rakova odlično djeluje na partnera. Povezuju vas isti ciljevi i planiranje budućnosti. Zajedničkim snagama spremni ste riješiti svaku zapreku. Samcima bi se mogla udvarati osoba iz viših društvenih krugova.

Zdravlje – Fizičke snage ćete imati u obilju pa ćete dobro podnositi sve napore. No psihički ćete biti u padu pa će se pojačati osjećaj nemira, a nerijetko ćete patiti i od promjena raspoloženja te nesanice.

Najbolji dan: 13. rujna

Najlošiji dan: 11. rujna

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao – U prednosti ste nad konkurencijom zbog dobre informiranosti, utjecajnih poznanstava i brzih odgovora na pružene ponude i postavljena pitanja. Uspješno ćete riješiti zastoje u platnom prometu.

Ljubav – Pojavit će se tjelesni simptomi karakteristični za stanje zaljubljenosti – leptirići u želucu, ali i osjećaj potpunosti kad se nađete u blizini jedne osobe. Na pragu ste ljubavne veze, a i oni koji su u braku imat će stabilnije odnose s partnerom.

Zdravlje – Dobar Merkurov i Marsov utjecaj Lavovima će izoštriti pozornost i koncentraciju. Ako ste imali kakvih zdravstvenih problema, sad ćete se početi osjećati znatno bolje. Dani su idealni za sportske aktivnosti.

Najbolji dan: 12. rujna

Najlošiji dan: 15. rujna

Djevica 23. 8. – 22. 9.

Posao – Djevicama su dani pogodni za promjene i otklanjanje problema u međuljudskim odnosima. Pružit će vam se financijsko ili administrativno rješenje. Poslove koje sada ugovorite, donijet će vam materijalnu dobit.

Ljubav – Aktivirat ćete društveni život i s lakoćom šarmirati osobe suprotnog spola. Rođene početkom znaka ugodno ljubavno iznenađenje – mogli biste prijateljstvo pretvoriti u ljubavnu vezu. Bračni odnosi postaju sve stabilniji i čvršći.

Zdravlje – Sunce je i dalje u vašem znaku i ono je zaslužno za vašu dobru vitalnost. Izdržljivi ste i mnoge su se vaše tegobe povukle, no imate problema s raspoloženjima pa znate biti drski i otresiti prema ljudima.

Najbolji dan: 13. rujna

Najlošiji dan: 17. rujna

Vaga 23. 9. – 22. 10.

Posao – Merkur koji je u vašem znaku, otvara put puno boljoj poslovnoj situaciji nego prošlih tjedana. Imat ćete zaštitu ljudi na položaju, proširiti svoj utjecaj i pokazati svoje umijeće.

Ljubav – Preuveličavate naklonost prema zauzetoj osobi. Shvatit ćete da ste energiju usmjerili na odnos bez budućnosti i da je pametnije okrenuti se nekom drugom, tko je slobodan. Vage u braku će nepotrebno iskazivati sumnju u partnerovu ljubav.

Zdravlje – Merkur u vašem znaku bit će zaslužan za vaše bolje raspoloženje pa ćete imati izraženiju potrebu za društvenim životom. Češće ćete izlaziti i zabavljati se, početi se baviti hobijima ili tjelovježbom.

Najbolji dan: 16. rujna

Najlošiji dan: 12. rujna

Škorpion 23. 10. – 21. 11.

Posao – Ništa neće ići onako kako ste zamislili i stalno ćete biti prisiljeni vraćati se na početak. Uza sve to netko od kolega ili šefova mogli bi vas svojim ponašanjem razočarati ili iznevjeriti.

Ljubav – Škorpionima bi se zaljubljenost mogla dogoditi u drugom gradu, na proputovanju ili u susretu s osobom s kojom su poslovno povezani. Zbližit će vas slični interesi i životni pogledi. Nestat će napetosti kod onih koji su u vezi ili braku.

Zdravlje – Osjećat ćete se umorno i nervozno pa ćete slobodno vrijeme najradije provoditi u samoći. Na trenutke ćete osjećati potrebu za akcijom da biste se već u sljedećem povukli. Pripazite na svoje kronične tegobe!

Najbolji dan: 17. rujna

Najlošiji dan: 14. rujna

Strijelac 22. 11. – 21. 12.

Posao – Udružit ćete snage i ideje s kolegama. Povoljno vam je aspektiran timski rad, kao i sklapanje partnerstva. Ne odustajte od zacrtanih ciljeva bez obzira na količinu zapreka i problema.

Ljubav – U tjednu ste bračnih nesuglasica. Partner će podvrći kritici vaša razmišljanja i stavove o životu, braku i djeci. Izvjesna je i žudnja za promjenom i flertom. Strijelci koji su sami će teže do srca simp

Zdravlje – Vodit ćete aktivan i dinamičan život, što će podrazumijevati boravak na svježem zraku i duge šetnje. Imate li kakvih zdravstvenih tegoba, nećete dopustiti da uzmu maha nego ćete se odmah obratiti liječniku.

Najbolji dan: 12. rujna

Najlošiji dan: 16. rujna

Jarac 22. 12. – 20. 1.

Posao – Morat ćete obavljati nekoliko različitih poslova. Uspijete li zaobići probleme, osobito one u novčanom poslovanju i u odnosu s pretpostavljenima, obavljeni poslovi omogućit će vam napredovanje.

Ljubav – Osoba koju ćete upoznati putem prijatelja neće vas osvojiti na prvi pogled, ali će vam s vremenom postajati sve draža. Imate li simpatiju koju ste upoznali na ljetovanju, ali vas dijeli kilometarska udaljenost, nije isključeno da otputujete k njoj.

Zdravlje – Jarci neće biti u punoj formi pa će organizmu trebati mnogo odmora i sna. Imate li kakvih zdravstvenih tegoba, nemojte ih pokušavati liječiti na svoju ruku nego zatražite liječničku pomoć.

Najbolji dan: 15. rujna

Najlošiji dan: 11. rujna

Vodenjak 21. 1. – 18. 2.

Posao – Vodenjaci će biti puni snage. Izvrsno su vam aspektirana putovanja, kontakti s udaljenim gradovima i rješavanje pravnih pitanja. Ne propuštajte prigodu za odlazak na seminar ili na usavršavanje u inozemstvo.

Ljubav – Mogli biste se boriti s partnerovom ljubomorom koja će biti veliki kamen spoticanja u odnosu. Potrošit ćete mnogo energije dok ne steknete njegovo povjerenje. Samci bi novu simpatiju mogli pronaći u svojim prijateljskim krugovima.

Zdravlje – Odlikovat ćete se snažnim imunitetom i zadovoljavajućom zdravstvenom situacijom. Dobar Marsov
utjecaj puni vas energijom pa ste vedra duha i spremni za druženja. Manje tegobe moguće su sa
stopalima i probavom.

Najbolji dan: 17. rujna

Najlošiji dan: 14. rujna

Ribe 19. 2. – 20. 3.

Posao – U središtu pozornosti bit će rješavanje nasljedstva, stanja na bankovnom računu i posjeda nad tuđom imovinom. Imat ćete dovoljno snage da istodobno radite na nekoliko poslova i privedete ih kraju.

Ljubav – Zanemarit ćete važnost bračne komunikacije. Partner će biti prepun zamjerki na vaš račun, što bi u vama moglo probuditi inat. Slobodne Ribe će biti sklone krivim osjećajnim procjenama, možda se i zaljubiti u nekog tko je vrlo teške i komplicirane prirode.

Zdravlje – Najavite rat štetnim navikama jer ćete biti dovoljno snažni i odlučni da ustrajete u svojim odlukama. No moguć je izraženiji pad koncentracije, a brinut će vas i neki događaji na radnom mjestu.

Najbolji dan: 13. rujna

Najlošiji dan: 16. rujna

 

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page