Bosna i Hercegovina

VITEZ: Psi lutalice napali 15-godišnjakinju

today16.09.2022

Background
share close

Kako portal viteški.ba doznaje jučer se u Vitezu dogodio još jedan napad pasa lutalica, kojih je u posljednje vrijeme u Vitezu sve više, i to ovoga puta na maloljetnu žensku osobu rođenu 2007. godine. Ova osoba kretala se popločanom stazom između Osnovne i Srednje škole.

Osoba se uspjela spasiti od težih povreda pasa tako što se otrgnula i pobjegla do Srednje škole gdje je ravnateljica pozvala policijske službenike koji su izašli na teren i napravili službenu informaciju. Identitet stradale djevojčice poznat je redakciji portala, no zbog poštivanja privatnosti nije odan. Napad se dogodio u jutarnjim satima, oko 8:30, a djevojčica, iako bez fizičkih povreda nalazila se u osjećaju dubokog straha i šoka.

Inače, ovo nije jedini napad pasa na djecu i stanovnike Viteza, a viteški.ba je i ranije pisao o nemarnim pojedincima koji u Vitez kontinuirano dovoze pse i ostavljaju ih na milost i nemilost ulice. U nadi da će ovaj problem biti konačno riješen te kako će djeca i učenici konačno bezbrižno kretati se svojim gradom, ulicama i parkovima postavljamo ranije vijesti, od prije nekoliko tjedana, u kojima smo upozorili na navedeni problem

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page