Vrijeme

Danas oblačno vrijeme s kišom i snijegom

today10.01.2023

Background
share close

U Bosni i Herevini danas će biti oblačno vrijeme s kišom, a u višim područjima i na planinama sa snijegom. Susnježica ili snijeg su mogući i ponegdje u nizinama središnje i istočne Bosne. Lokalno padaline mogu biti i intenzivnije. Poslije podne prestanak padalina u Hercegovini i Krajini. Vjetar umjeren do pojačan sjeverni i sjeverozapadni. U zapadnim područjima Bosne se očekuju olujni udari vjetra. Jutarnja temperatura od -1 do 5, na jugu do 10, a najviša dnevna od 3 do 9, na jugu zemlje do 12 stupnjeva.

U srijedu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje tijekom dana. U jutarnjim satima slab snijeg je moguć na istoku i jugoistoku Bosne. U Hercegovini nešto manje oblačnosti i sunčanije. Tijekom noći novo naoblačenje. Jutarnja temperatura od -3 do 4, na jugu do 6, a najviša dnevna od 3 do 9, na jugu do 12 stupnjeva.

Za četvrtak se prognozira pretežno oblačno vrijeme s kišom, a u višim područjima i na planinama sa snijegom. Susnježica ili snijeg su mogući i u nizinama središnje i istočne Bosne. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu do 5, a najviša dnevna od 0 do 6, na jugu do 9 stupnjeva, prenosi Klix.ba.

U petak se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini nešto manje oblačnosti i sunčanije. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu do 5, a najviša dnevna od 2 do 8, na jugu do 11 stupnjeva.

vecernji.ba

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page