Vrijeme

U BiH sljedećih dana temperature do -20⁰C

today7.02.2023

Background
share close

Tjedan pred nama u Bosni i Hercegovini obilježit će hladnoće.

Temperature zraka u planinskim krajevima spuštat će se i do – 20 stupnjeva. Negativne temperature izvjesne su i u većem dijelu Hercegovine. U Hercegovini i zapadnoj Bosni preovladavat će vedro, a u ostatku zemlje oblačno, pri čemu nije isključena pojava slabog snijega. Puhat će slab vjetar sjevernog smjera, a u Hercegovini umjerena bura koja će postupno slabiti.

Jutarnje temperature zraka varirat će od -13°C do -7°C u Bosni, a na jugu Hercegovine do 2°C. Najviše dnevne temperature između -5°C i 2°C, na jugu zemlje do 5 stupnjeva. Temperature će za dane vikenda u jutarnjim satima biti nešto veće i kretat će se u rasponu između -8 °C do 0°C, do 4°C u Hercegovini. Maksimalne dnevne do 5°C u Bosni i 10 °C u Hercegovini.

U razdoblju od 13. do 20. veljače prognozira se naoblačenje s padalinama. Početkom tjedna prognozira se kiša na području sjeverne Bosne i u Hercegovini. Snijeg je izvjestan u središnjoj Bosni.

U drugom djelu tjedna preovladavat će stabilno s temperaturama nešto većim od prosjeka.

Jutarnje temperature varirat će u rasponu između -4°C i 2°C u Bosni do 5°C u Hercegovini. Maksimalne temperature kretat će se između 0°C i 6°C u Bosni do 10°C u Hercegovini, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Izvor: Fhmz BiH

Written by: redakcija


Previous post

Busovača

Večeras posljednje kolo kviza Ožujsko lige u Beer Baru

🔥 Konačni obračun 🔥Ovaj utorak je rezerviran za zadnje kolo Ožujsko lige u Beer Baru, treća sezona se bliži kraju u kojoj je učešće uzelo preko 20 ekipa iz 7 gradova. Lijepih i zanimljivih anegdota i ovu sezonu nije nedostajalo što je i glavni cilj kviza. I ovaj utorak vas čeka nadam se zanimljiv set pitanja. Vidimo se! Izvor: Facebook VarUp in Quiz

today7.02.2023


0%
You cannot copy content of this page