Sport

Zrinjski bi u Bratislavi trebao imati značajnu podršku svojih navijača

today24.08.2022

Background
share close
Nogometaši Zrinjskog ovoga su vikenda preskočili prvenstveni susret, uspjeli su se odmoriti prije nego što u četvrtak (20.30) odigraju uzvrat sa Slovanom
Navijači se spremaju za put
Ulog uzvratne utakmice sa Slovanom je velik, igra se za plasman u skupnu fazu Konferencijske lige. Slovan je trebao igrati derbi sa Žilinom, pa bi Zrinjski s te energetske strane mogao biti u prednosti. Trener Slovana Denis Weiss se nakon prve utakmice sa Zrinjskim požalio kako njegova momčad igra svaka 3-4 dana, dok prvak BiH ima luksuz odgoditi utakmicu. Malo odmora nakon izljeva emocija na prvoj utakmici u Mostaru sigurno je dobro došlo plemićima. Veći pritisak će biti na Slovanu, ali ni igrači Zrinjskog pred uzvrat neće biti pošteđeni pritiska.
Zrinjski bi u Bratislavi trebao imati značajnu podršku svojih navijača, što može pomoći u otklanjanju tog pritiska. Veliki broj navijača, onih najžešćih, priprema se za put u Bratislavu. Postoji i znatan broj onih koji će u privatnom aranžmanu ići na ovoj susret osobnim autima, kombijima…
Putovanje iz Mostara do Bratislave osobnim automobilom u jednom smjeru, ovisno o ruti i tomu izbjegavate li cestarine te kakvim se autom vozite, može stajati između 300 i 400 KM. Ako se putuje kombijem, taj trošak prijevoza po glavi može biti i nešto manji. Spavanje u Bratislavi moguće je pronaći već od 20 eura po glavi, u raznim hostelima ili u stanovima s više kreveta. Hotelski smještaj moguće je pronaći već za 50-ak eura po noćenju. Naravno, dosta toga ovisi o lokaciji, usluzi i kvaliteti smještaja.
Postoje jeftinije opcije u privatnim smještajima, ali i one znatno skuplje u hotelima s više zvjezdica. Primjerice, hotel s tri zvjezdice, relativno blizu stadiona Tehelné pole, noćenje u dvokrevetnoj sobi (s doručkom i parkingom) naplaćuje se 85 eura…
U kombinacijama i Janković
Dok navijači kuju planove i rade pretpostavke koliko ih financijski može izići ovo putovanje, nogometaši Zrinjskog u miru se pripremaju za uzvrat. Kod Zrinjskog se u kombinacije vraća Niko Janković, igrač koji je opcija više u napadu. Ipak, ovog puta veliki posao pred sobom mogla bi imati obrana plemića na čelu s vratarom Josipom Čondrićem.
U Mostaru smo dominirali svih 90 minuta, pokazali smo gard – kazao je vratar Zrinjskog Josip Čondrić za Zrinjski TV.
Svaki je put do sada atmosfera na našim tribinama bila odlična. Navijačima idu sve pohvale, hvala im za podršku – dodao je.
U uzvratu Zrinjski čeka težak posao iako Mostarci imaju gol prednosti iz prvog susreta. Slovan ima odličan stadion, gore ćemo sigurno imati odličnu atmosferu. Imaju odlične igrače, očekujemo jednu dobru i tešku utakmicu – zaključio je Čondrić.

Written by: redakcija


0%

You cannot copy content of this page